Опознай България!

СТЕННА КАРТА НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ОБЕКТИ

  • Качествена карта, достойна за вашия офис

Имате ли карта на която да покажете на вашите клиенти туристическите обекти в България? Ако Да, тази карта представителна ли е – кореспондира ли на трудно градения имидж на вашата фирма.

Ние знаем, че скъсани и избелели карти на са достойни за вашия офис, и за това създадохме представителна стенна карта за туристическия бранш. Картите, които не са ламинирани бързо избеляват и се късат. Картата Опознай България! – е двустранно ламинирана, което запазва здравината на материала и свежестта на цветовете. „Опознай България!” е със стабилни лайсни, които не се кривят и гарантират устойчивост години наред, за разлика от стандартните лайсни направени от ламарина за капачки, които се огъват и докъсват още повече картата.

  • Богато съдържание – 317 обекта

Освен популярните и познати на всички туристически обекти, на картата са изобразени и много крепости, манастири и други туристически забележителности не само от национално, но и от регионално значение. Общо 317 обекта! Благодарение на големия и размер са показани подробно републикански и общински пътища, населени места, реки и езера, местности и резервати. „Опознай България!” е не само красив аксесоар, но и подробна карта на туристическата инфраструктура.
Качеството на картографската информация се гарантира от богатия опит на издателство „Глобал” – създател на подробни карти и бази данни за Държавната и общинска администрация (МДААР, МВР, МВнР, ) и някои от най-големите компании в България (ЧЕЗ, ЕВН, … ).

  • Маркетингов инструмент

Картата грабва вниманието още с влизането на клиента във вашият офис. С цялото си съдържание и визия тя призовава към пътуване и туризъм. „Опознай България!” и всеки посетител на офиса ви е привлечен да изживее едно приключение..

 

Харесвате ли това? Споделете го:

Цена: лв.57.00

Бр.:

0 Comments

Вашият коментар